top of page
doqex_logo_regd_1000px.png
SECURE E-MAIL

E-mail versturen maar dan echt veilig!

AVG_LO.png
Keyboard and Mouse

HET IS WEER VEILIG OM E-MAIL TE VERZENDEN! 

Of je nu de hele e-mail wilt beschermen of alleen de bijlagen, het verzenden van vertrouwelijke gegevens per e-mail is geen probleem meer. DOQEX biedt bescherming van alle e-mail bijlagen die worden verzonden.Zowel door gebruikers als ook e-mails die door geautomatiseerde systemen worden verzonden.

Elke e-mailclient!

DOQEX vereist geen plug-in en werkt daarom met elke e-mailclient en infrastructuur. DOQEX heeft het getest met behulp van “Mutt” op een Sun SPARC-werkstation maar uiteraard werkt het als je gewoon Office365 gebruikt.

Microsoft Outlook-plug-in!

Natuurlijk kiezen veel klanten ervoor om de plug-in te gebruiken. Configureerbaar en eenvoudig te gebruiken, DOQEX houdt gebruikers niet bezig met het moeten maken van beslissingen en ingewikkelde menu's - gewoon veilig e-mails versturen, geen probleem!

SECURE_EMAIL.png

POLICY DRIVEN E-MAIL VERWERKING

FILE_1.png

Geautomatiseerde beveiliging.

 

Door beleid toe te passen op de beveiliging behoeven de gebruikers zich daar niet mee bezig te houden en kunnen gewoon zonder zorgen hun werk doen. Gebruikers moeten niet bezig houden met het uitzoeken van gevoeligheidsclassificaties, beveiligingsopties en wachtwoordinstellingen. Waarom zou je het risico nemen door beveiliging bij de gebruikers neer te leggen?

Verwerk beveiligde e-mail van bestaande softwaresystemen.

 

Alle e-mail wordt verwerkt door de DOQEX-e-mailgateway. Je kan zelf verwerkingsregels toepassen voor e-mail vanuit interne systemen. Je hoeft geen budgetten te besteden of een project te plannen met de softwareleverancier.

Compatibel en slim.

 

DOQEX werkt als een smarthost gateway als middelpunt in het mail proces binnen uw bedrijf. Of je (DOQEX) mail nu rechtstreeks, bij jezelf of via de AV-leverancier wilt leveren, het is geen probleem!

 

Sender based routing.

Veel Microsoft Exchange-beheerders hebben een gebrek aan Sender gebaseerde routing geconstateerd. De DOQEX e-mailgateway biedt volledige controle over e-mailregels op basis van individuele afzenders en afzenderdomeinen.

Alle gegevens zijn encrypted.

 

Alle gegevensverwerking gebeurt via ISO27001-conforme mechanismen en FIPS 140-2 goedgekeurde coderingsalgoritmen. Meer informatie over deze processen is beschikbaar en wordt op aanvraag gedeeld.

Gegevens over een touchpad

BIJLAGE BESCHERMING

Bijlage bescherming.

 

Converteer automatisch e-mailbijlagen naar veilige, traceerbare downloadlinks. Configureer de linktekst (in elke taal) en bepaal de plaatsingspositie.

 

Geautomatiseerde wachtwoordbeveiliging.

 

Strip e-mailbijlagen en bescherm de downloadkoppelingen met een wachtwoord. Configureer vooraf gedeelde wachtwoorden of laat het systeem een wachtwoord voor u genereren. Als je echt stoer wilt doen dan laat je gebruikers hun eigen wachtwoorden instellen.

 

"Oproepen" e-mailbijlagen.

 

Gebruikers en beheerders kunnen e-mailbijlagen intrekken. We hebben allemaal wel eens e-mail naar het verkeerde adres gestuurd en we merken het meestal vrij snel op, maar door de downloadshares te verwijderen, heeft de onbedoelde ontvanger geen toegang meer tot de bijlage.

 

Standaard ingeschakeld.

 

Opt-in. Opt-out. Definieer elke e-mailverwerkingsregel zodat handhaving passend is voor jouw user case.  Of je nu een actieve regel nodig hebt of gebruikers wilt toestaan deze te selecteren wanneer dat nodig is of u af te melden wanneer dat niet nodig is, de keuze is aan jouw.

 

Levensduur en automatische vervaldatum.

 

Bijlagen die worden geconverteerd naar koppelingen zijn onderworpen aan verplichte vervaldatum en TTL-beleid. Of je nu koppelingen instelt die slechts één dag of één jaar meegaan, je vermijdt dat bestanden voor altijd via de mailboxen van ontvangers toegankelijk zijn. Veel gebruikers maken zich schuldig van misbruik van e-mailclients als een vorm van permanente opslag. Dit is niet bevorderlijk voor de veiligheid en slecht nieuws voor iedereen die betaalt om .pst-bestanden op te slaan en te back-uppen!

SEC_EMAIL.png

SECUREMAIL - BESCHERMING VAN DE GEHELE MAIL

SEC_MAIL2.png

Captivemail portal.

 

Securemail wordt captivemail-portal genoemd omdat de e-mail de service nooit verlaat. Ontvangers ontvangen niet langer de originele e-mails, in plaats daarvan worden ontvangers doorgestuurd naar uw privébeveiligingsservice. De service is gemerkt en geconfigureerd om e-mail te verwerken voor elke zakelijke behoefte.

E-mail oproepen.

 

Gebruikers kunnen de mogelijkheid krijgen om e-mail terug te halen door op een knop in de map met verzonden items te klikken. Webgebaseerde securemailgebruikers kunnen elke e-mail oproepen en herstellen. Beheerders en servicedesk-teams kunnen namens gebruikers e-mail oproepen en ontvanger-e-mail markeren als gelezen.

Beperkte antwoord- en doorstuurlijst.

 

Standaard kunnen ontvangers alleen antwoorden op de oorspronkelijke afzender. Beheerders kunnen antwoordlijsten configureren om het mogelijk te maken om te antwoorden via gedeelde adressen en verschillende teams.

Voorkomen dat bijlagen worden gedownload.

 

Bijlagen kunnen automatisch worden verwijderd of worden gemarkeerd als gelezen, waarbij alleen de ontvangers bestanden kunnen downloaden. Bestandsweergave kan worden voorzien van een watermerk met audit trail-gegevens voor extra beveiliging.

 

Meerdere ontvangersdivisies.

 

Samen met granulaire regels voor het verwerken van routering ontvangsten kan elke regel ontvangers scheiden in afzonderlijke divisies. Hiermee kunnen voor elke regel alternatieve rechten, downloadrechten en andere instellingen worden toegepast.

FYSIEK, VIRTUEEL OF ALS SERVICE

Weten waar jouw data zich bevindt is een cruciale eis binnen het GDRP / AVG vraagstuk. DOQEX kan worden gebruikt vanaf elke gewenste locatie.

Data wordt bewaard op een DOQEX node in een eigen hosting omgeving, bij DOQEX zelf of via de MoreTeq MSP oplossing.

Welke vorm je ook kiest, je weet en bepaalt altijd waar de gegevens zich bevinden.

Vraag naar Demo mogelijkheden via de mail naar info@moreteq.com of bel direct met 085 06 02 408.

Download alvast een infosheet, in het Nederlands!

bottom of page