top of page

Clavister Cybersecurity uit Zweden 

Cybersecurity
made in Europe

Al meer dan 25 jaar ontwikkeling van

innovatieve Cyber Security oplossingen 

Clavister is een innovatieve network security vendor uit Zweden, die een full range van network security solutions levert voor fysieke en gevirtualiseerde omgevingen. Vooraanstaande enterprise klanten, Cloud Service Providers en Telecom Operators draaien al jaren op de oplossingen van Clavister.
 

#clavister  #clavisterhastheanswer

Clavister Netwall 100 Series

Clavister Netwall 100 series tot wel 4 Gbps. Kies voor model 110 of voor model 140. 

De architectuur van de Clavister NetWall 100-serie is ontworpen om de netwerkzichtbaarheid, bescherming en prestaties te verbeteren. IT-managers en systeembeheerders worden zo geholpen de grootste uitdagingen aan te pakken waarmee netwerken vandaag de dag worden geconfronteerd. Deze NGFW's pakken de toenemende dreigingen aan en met toonaangevende Secure SD-WAN in een eenvoudig, betaalbaar en flexibel te implementeren apparaat. Voor deze modellen zijn aparte rack mounts beschikbaar.

SP_BG1.jpg
Clavister Netwall 100-Series
SP_BG2.jpg
Clavister Netwall 300

Clavister Netwall 300 Series

Clavister Netwall 300 series tot wel 8 Gbps. Kies voor model 310 of voor model 340. 

De NetWall 300-serie van Clavister biedt firewallmogelijkheden (NGFW) van de Next Generation voor het MKB tot middelgrote ondernemingen, ideaal voor thuis werkernemers- of distributie kantoren. Ontworpen om cyberaanvallen te voorkomen, de complexiteit binnen netwerken te verminderen en uw beheerders kosten te verlagen. Model Netwall 310 kan altijd worden voorzien van een upgrade tot de Netwall 340.  

Clavister Netwall 500 Series

Clavister Netwall 500 series tot wel 12 Gbps. Kies voor model 510 of voor model 550. 

De release van de NetWall 500-serie breidt het beveiligingsvermogen van Clavister uit om uitmuntende beveiligingsmogelijkheden te bieden voor SD-WAN- en NGFW-oplossingen, geschikt voor implementaties in de publieke sector. Operationeel op het ecosysteem van Clavister, biedt het volledig inzicht in gebruikers, apparaten en applicaties over het gehele netwerk en levert consistente handhaving van het beveiligingsbeleid voor elke bedrijf.

SP_BG6.jpg
Clavister Netwall 500
SP_BG4.jpg
Clavister Netwall 6000

Clavister Netwall 6000 Series

Clavister Netwall 6000 series tot wel 50 Gbps. Kies voor model 6200 of voor model 6600. 

De Clavister NetWall 6000-serie biedt de beste prijs-prestatieverhouding in zijn klasse, een zeer schaalbaar en eenvoudig te implementeren apparaat met veilige SDWAN-functies. De NetWall 6000-serie van Clavister biedt NG firewall-mogelijkheden voor het groter MKB tot middelgrote ondernemingen, ideaal voor datacenters, hoofdkantoren en distributie kantoren. De beste keuze voor implementaties die zijn ontworpen om cyberaanvallen te voorkomen, de complexiteit te verminderen en uw beheers kosten te verlagen.

Clavister Virtual Firewall
Netwall Virtual Clavister

Clavister Netwall Virtual Series

Bescherming van de Cloud infrastructuur middels de Clavister Virtual NetWall

Sommige van de meest cruciale applicaties zijn verplaatst naar een virtuele infrastructuur, een private cloud of zelfs een public cloud.  

Met deze toepassingen zijn ook de gegevens verplaatst van lokale bestandsservers naar cloud oplossingen. Netwerk Security maar dan Virtueel.

Net als in een fysieke infrastructuur moeten deze applicaties en gegevens worden beschermd tegen hackers, malware en andere cyber bedreigingen. Met behulp van de intelligente Next Generation Firewalls van Clavister zijn deze veilig.

Clavister heeft een flexibel licentie model waar voor elke klant een passende licentie is toe te passen.

Clavister Subscriptions

Clavister, de Europese Security vendor met een No-Backdoor policy!

europese vendor

Clavister is een Europese Vendor uit Zweden en hanteert een No Backdoor Policy!

top support

Clavister biedt exclusief support vanuit Zweden, 24/7! Altijd in duidelijke taal.

duidelijke prijs

Clavister biedt een duidelijke licentie structuur. Betaal voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Beveiliging van vroeger was een basis-aangelegenheid. Koop een UTM-apparaat, segmenteer het netwerk, beheer de loggegevens. Maar dat was toen, en dit is het nu. Voor robuuste cybersecurity van de 21ste eeuw moet je niet alleen het netwerk beveiligen, maar ook de Endpoints en de toegang tot de Cloud. Ook moet de identiteit van gebruikers die toegang hebben tot het netwerk, applicaties en informatiesystemen worden gevalideerd.

Hoe doet Clavister dat?

Door een portfolio-aanpak te gebruiken, door een slim ecosysteem van producten en oplossingen toe te passen om de uitdagingen aan te gaan. Dat doe je door Clavister's Aurora Security Framework in te zetten die hand in hand met elkaar werken om een paraplu voor cyberbeveiliging te creëren.

Clavister Aurora Management

Clavister Aurora bevat het gehele Clavister portfolio, kijk hier het Nederlandse Webinar terug!

Clavister Userguide

userguide

Lees  alles over Clavister in de Connect, Protect, Prevent User Case Guide.  In de beschikbare download vind je alle ins en outs van Clavister. Wie  is Clavister, wat bieden ze en de vele user cases voor veel inspiratie.

Quality Policy

“Kwaliteit is voor ons geen bestemming op zich, het is een reis”. We  hebben een constante focus op onze markt en wat onze klanten nodig hebben. Op deze manier kunnen we flexibele  producten en diensten aanbieden die beantwoorden aan de huidige en toekomstige eisen van klanten. Klanten voorzien  van producten en diensten waar ze behoefte aan hebben voor hun  dagelijkse activiteiten, en erop kunnen vertrouwen, is een eerste  vereiste voor ons zakelijk succes.

 

Het is daarom van cruciaal belang dat elke medewerker van  Clavister actief deelneemt aan de voortdurende verbetering van onze  producten, diensten en activiteiten.

In 2007 hebben we besloten onze officiële erkenning voor ons werk  te krijgen en het bedrijf te certificeren in overeenstemming met de ISO 9001-kwaliteitsnorm.  Begin 2008 hebben we ons ISO 9001-certificaat ontvangen als goedkeuring  van onze toewijding aan kwaliteits- en procesverbeteringen”

Clavister Security by Sweden
bottom of page