top of page

CLAVISTER NETEYE

Advanced Threat Protection

On-Prem of in de Cloud, kies maar!

Het is een steeds groter wordend probleem voor de online veiligheid: Versleuteld verkeer. Doormiddel van https-websites of andere applicaties wordt er een Trojaans paard gecreëerd voor de cybersecurity. Aanvallers maken steeds vaker gebruik van deze kwetsbaarheid, omdat het SSL-verkeer niet gecontroleerd kan worden. Naar schatting vinden zo’n 50% van alle cyberaanvallen plaats via dit versleutelde verkeer om beveiligingscontroles te omzeilen.

De Uitdaging

De traditionele manier - decoderen en inspecteren op de firewall - vermindert de doorvoersnelheid en prestaties tot wel 80% en verlaagt zo de kwaliteit van de service merkbaar. Met de toename van dergelijk versleuteld verkeer, dat de 100% nadert, hebben IT-beheerders, CIO en CSO's - vooral degenen met een grote verantwoordelijkheid voor een groep van gebruikers zoals openbare instellingen zoals ziekenhuizen, scholen - een sterke behoefte aan robuust, compliance product op locatie of in de cloud. Er wordt gezocht naar een manier om de eindgebruikers te in realtime beschermen zonder dat de prestaties van de firewall hieronder lijden.

cla-solution-protected-remote-offices-ne
De Oplossing

Wat er nodig is, is een speciale “Advanced Threat Protection”-oplossing. Een cybersecurity oplossing die is ontworpen voor een efficiente controle op versleuteld verkeer aangevuld met het scannen op bedreigingen en virussen. De oplossing moet een grote hoeveelheid verkeer kunnen verwerken zonder dat de gebruiker daar iets van merkt. Ook moet het product voldoen aan de huidige en toekomstige regelgeving.

Clavister NetEye, geschikt voor de grootste netwerken, is het perfecte Advanced Threat Protection-product die de uitdaging van SSL-inspectie aangaat. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar voor het inzetten van Clavister NetEye: Virtueel, Hardware matig of in de Cloud.

Waarom Advanced Threat Protection ?
clavister-neteye-cloud-box-600.jpg

cloud services

Schaalbare cloud services voor decryption en scanning van 50 – 500 Mbit/s HTTPS traffic. SandBox in de cloud is inclusief bij deze service.

clavister-neteye-w50-600.png

rack mounted

High performance appliances voorzien tot wel 2000 Mbit van HTTPS traffic decryption en threat scanning capaciteit in een 1U package.

clavister-neteye-box-600.jpg

virtual

Ontworpen voor VMWare of KVM in een lokaal datacenter. De server infrastructure verzorgt een snel en gemakkelijke manier om te starten en schalen tot wat benodigd is.

Neteye_SPECS.jpg
Download hier het overzicht van de Neteye series 
bottom of page