Wie is Clavister?

Clavister is een Netwerk Security Vendor uit Zweden die een volledige reeks netwerkbeveiligingsoplossingen levert voor zowel fysieke als voor gevirtualiseerde omgevingen.

De Clavister netwerkbeveiligingsoplossingen worden gebruikt door een breed scala aan organisaties over de hele wereld. Clavister levert mobiele en netwerkbeveiligingsoplossingen voor grote bedrijven, cloud service providers en telecom operators. Het productportfolio biedt hoge prestaties, flexibiliteit en robuustheid van wereldklasse en alles draaiend op een in eigen huis ontwikkeld OS. 

Clavister blijft innoveren en pionieren in nieuwe en spannende gebieden. De Clavister productlijn is zowel leverbaar als hardware oplossing als ook in virtuele oplossingen en ook als een MSSP oplossing waarmee klanten kunnen worden voorzien van een optimale Security oplossing voor een vast bedrag per maand. Naast de NG Firewalls levert Clavister ook een geintegreerde Endpoint Security en MFA oplossing.

Clavister is opgericht in 1997 en heeft een bewezen track record van het leveren van innovatieve security oplossingen.

exterior-spring-2015-12.jpg

Clavister, de Europese Security vendor met een No-Backdoor policy!

Europese Vendor!

Europese Vendor!

Clavister is een Europese Vendor uit Zweden en hanteert een No Backdoor Policy!

Top Support!

Top Support!

Clavister biedt exclusief support vanuit Zweden, 24/7! Altijd in duidelijke taal. 

Duidelijke prijs

Duidelijke prijs

Clavister biedt een duidelijke licentie structuur. Betaal voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.


Het Clavister Aurora Security Framework is de verzamelnaam voor het gehele Clavister Security Portfolio

Beveiliging van vroeger was een basis-aangelegenheid. Koop een UTM-apparaat, segmenteer het netwerk, beheer de loggegevens. Maar dat was toen, en dit is het nu. Voor robuuste cybersecurity van de 21ste eeuw moet je niet alleen het netwerk beveiligen, maar ook de Endpoints en de toegang tot de Cloud. Ook moet de identiteit van gebruikers die toegang hebben tot het netwerk, applicaties en informatiesystemen worden gevalideerd.

Hoe doe je dat?

Door een portfolio-aanpak te gebruiken, door een slim ecosysteem van producten en oplossingen toe te passen om de uitdagingen aan te gaan. Dat doe je door Clavister's Aurora Security Framework in te zetten die hand in hand met elkaar werken om een paraplu voor cyberbeveiliging te creëren.

Aur_Fram.jpg

Quality Policy

“Kwaliteit is voor ons geen bestemming op zich, het is een reis”. We hebben een constante focus op onze markt en wat onze klanten nodig hebben. Op deze manier kunnen we flexibele producten en diensten aanbieden die beantwoorden aan de huidige en toekomstige eisen van klanten. Klanten voorzien van producten en diensten waar ze behoefte aan hebben voor hun dagelijkse activiteiten, en erop kunnen vertrouwen, is een eerste vereiste voor ons zakelijk succes.

Het is daarom van cruciaal belang dat elke medewerker van Clavister actief deelneemt aan de voortdurende verbetering van onze producten, diensten en activiteiten.

In 2007 hebben we besloten onze officiële erkenning voor ons werk te krijgen en het bedrijf te certificeren in overeenstemming met de ISO 9001-kwaliteitsnorm. Begin 2008 hebben we ons ISO 9001-certificaat ontvangen als goedkeuring van onze toewijding aan kwaliteits- en procesverbeteringen”

security_by_sweden_black 2.jpg
 
 

Gratis User Guide

Lees alles over Clavister in de Connect, Protect, Prevent User Case Guide. In de beschikbare download vind je alle ins en outs van Clavister.

Wie is Clavister, wat bieden ze en de vele user cases voor veel inspiratie.

Boekje Clavister_MoreTeq.png
 

Clavister Aurora bevat het gehele Clavister portfolio, kijk hier het Nederlandse Webinar terug!

 
 

Stel je vragen via dit formulier! Het is gratis!