1200x630bb.jpg

Voeg eenvoudig een MSSP service toe aan je portfolio met de Office 365 security Service, per maand/per gebruiker!

Office 365 Security Service

Met de MSP office 365 Security Service kunnen de gebruikers van Office 365 veilig en kosteneffectief beschermd worden tegen ransomware en phishing aanvallen.

Naast uitgebreide e-mail bescherming draagt deze Service bij aan de wettelijke regelgeving,  door middel van granulaire backups van Exchange, Sharepoint Online en OneDrive is de bedrijfsinformatie ten alle tijden veilig gesteld in een separate cloud omgeving. 

Office 365 Security Service biedt klanten en gebruikers  de beste bescherming tegen aanvallen via e-mail, spam en virussen. Door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Sandboxing van bijlagen, anti-virus en link beveiliging komen aanvallen niet eens aan in de Office 365 omgeving.

Bescherming tegen gegevensverlies en e-mail versleuteling zorgen ervoor dat gevoelige gegevens zoals creditcards en klantgegevens de organisatie niet verlaten.

Features

Email Security Service

  • Data Loss Prevention

  • Encryption

  • Link and Typosquatting Protection

  • Advanced Threat Protection

  • Cloud Archiving Service

  • PST Management

  • Cloud-to-Cloud Backup

Email-Backup.jpg

Download hier de flyer >


Per maand, per user. Security zoals jij dat wilt, op maat ingericht.

SPAMN.png

Stop Spam en Malware 

Virus scanning, spam scoring, real-time intent analysis, URL link protection, reputation checks, en nog meer technieken

PROACTIEF

Block Advanced Threats

Advanced Threat Protection, een cloud-based service die beveiligt tegen ransomware en andere malware, inclusief zero-day attacks en advanced threats.

SECURITY

Veilige Outbound Email 

Stop outbound aanvallen  van binnen het netwerk en zorg er ook voor dat je niet op spam block lists terecht komt.


Beveilig je Office 365 met een Security pakket naar keuze! 

Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info.png
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info(1).png
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info(2).png

* Bij afname van onze Security Services hanteren wij een automatische incasso service. Hiermee is het facturatie deel geautomatiseerd en is er verder geen omkijken naar facturen en betalingen. Wel zo makkelijk en handig! Vraag naar de speciale partner staffel kortingen.

De pakketten office 365 Cloud-to-Cloud Backup en Cloud Archiving Service zijn ook los verkrijgbaar voor € 2,44 per user per maand per pakket. Deze laatste zit in het Pakket COMPLIANCE en het Pakket COMPLETE heeft daarnaast ook nog de Cloud-to-Cloud Backup.


Office 365 Security Service biedt de noodzakelijke beveiliging, archivering en back-up voor Microsoft Office 365. Hierdoor kunnen organisaties eenvoudiger migreren, maar ook sneller, veiliger en efficiënter werken in de cloud. Met volledige bescherming van e-mail, data en cloud-infrastructuren geeft deze Service de noodzakelijke beveiliging aan uw Office 365 omgeving.

Contact ons voor meer informatie, demo of trial licenties zonder kosten! Voor onze partners hebben wij hele interessante staffel kortingen.

Naam *
Naam
 
office-365-Cycle.png