EA_SSO.jpg

Keep IT Simple! Houd grip over toegang en identiteiten

Clavister biedt binnen het security portfolio Multi Factor Authentication aan middels Clavister EasyAccess. Een divisie binnen de Clavister-groep, waarmee je identiteiten op een eenvoudige en efficiënte manier kunt beheren en beveiligen.

Alle organisaties worden geconfronteerd met een toenemende complexiteit in het beheren van de identiteit van gebruikers en moeten er voor zorgen dat gebruikers ten allen tijde een veilige toegang wordt geboden tot de werkomgeving.

Met een toenemend aantal applicaties en systemen die onze dagelijkse activiteiten ondersteunen, is het van cruciaal belang om het proces te automatiseren en te consolideren. Voor het beveiligen van deze accounts en ervoor te zorgen dat cybercriminelen op afstand worden gehouden, is het gebruik van sterke authenticatie (Multi Factor Authentication) vereist, wat nu als een eerste prioriteit wordt beschouwd.


 
Clavister EasyAccess icon title 500.png
 

Highlights

 • Schaalbare licenties

  Het licentiemodel is gebaseerd op het aantal gebruikers binnen een bundel, waardoor het naadloos aansluit op de grootte van elke organisatie van klein tot groot. Vraag naar de 30 dagen trial licenties. Die extra laag security is heel dichtbij!  

 • Snelle implementatie

  De MFA-server is ongelooflijk eenvoudig te installeren. Sterker nog, de meeste klanten kunnen binnen een uur gebruikmaken van krachtige authenticatie. Onze engineer kan een eerste set-up maken en een eventuele trial snel opzetten.

 • Robuust en betrouwbaar

  Redundant en schaalbaar voor hoge beschikbaarheid

 • Slimme integratie

  Clavister EasyAcces MFA is perfect geïntegreerd met de Clavister Next Generation-firewalls, vooral als de One Touch-applicatie als softwaretoken wordt gebruikt.

 • Radius

  Omdat Clavister EasyAcces MFA kan fungeren als een RADIUS-server, kunnen we dit eenvoudig integreren met de meeste VPN- en RADIUS-bewuste applicaties. Onder andere Juniper, Cisco, Citrix Access Gateway (NetScaler), Citrix Web Interface, Microsoft UAG, Microsoft Outlook Web Access (OWA), Microsoft Sharepoint, Microsoft Remote Desktop Web, VMware View, Clavister, Check Point.

 
EasyAcces.png


MFA inzetten als een dienst.

Voor partners die MFA als - een- service willen aanbieden aan klanten is er de mogelijkheid voor een opzet als MSP in te richten. In deze opzet kan de Clavister EasyAccess server centraal in een (eigen) datacenter worden neergezet. Onderstaand schema geeft deze opzet weer.

MFA_SERV.png
 

In dit schema heeft elke klant zijn eigen Active Directory welke gekoppeld is aan de MSP’s Clavister EasyAccess server.

De gebruikers van de verschillende klanten kunnen inloggen op het Clavister SSLVPN-portal binnen de werkomgeving van het eigen bedrijf.

Wij wisselen graag van gedachte met onze partners hoe we deze dienst vorm kunnen geven en zo te zorgen voor een extra laag security voor elke werkomgeving. Vraag ons naar de pricing, ook voor de MSP opzet!


Mobiele Authenticatie Apps

Het is algemeen bekend dat wachtwoorden niet sterk genoeg zijn om bedrijfsgegevens te beschermen. Multi Factor Authentication (MFA) biedt de sterkte van beveiliging die nodig is om uw omgeving te beschermen. Door gebruik te maken van iets dat de gebruiker al heeft, maakt onze MFA een naadloze en kosteneffectieve oplossing mogelijk voor een sterke authenticatie.

Om authenticatie voor de gebruikers gemakkelijk en soepel te maken, bieden we meerdere manieren om een sterke authenticatiefactor te bieden met behulp van uw smartphone.

 • Simple setup

Nadat u de installatie hebt gestart, verschijnt een "cameravenster". Scan de QR-code op uw scherm en u bent klaar.

 • Free of charge

De mobiele app is gratis te downloaden en kost niets om te gebruiken, het wordt niet beter dan dat.

 • Easy to use

Het gebruik van de apps is super eenvoudig. Zodra het actief is, genereert het elke 30 seconden een nieuwe OTP. Met offline en online modus toe te passen.

 • Optioneel re-branding

De apps kunnen worden voorzien met bedrijfs gegevens. Dit is een geweldige marketing kans, vooral als u een dienstverlener bent.


Authenticator (offline)


Deze App genereerd elke 30 seconden een nieuwe “one-time password”. Dit OTP is één keer te gebruiken als verificatie. Wanneer er geen dataverbinding beschikbaar is, is dit de aangewezen methode.

 

OneTouch (online)


Wanneer een gebruiker inlogt, verschijnt er op de smartphone van de gebruiker een melding waar met één druk op de knop de identiteit kan worden bevestigd. Voor deze methode is een dataverbinding vereist.

 
mfa-mobile-offline.png
 
APP_OFFL.png
 

Download gratis de Authenticator en de One Touch app in de Apple Store of Google Play en start met Clavister EasyAcces

 
 

Download de Clavister EasyAcces PDF


Clavister EasyAcces

 
 
 

Meer weten over mogelijkheden? Contact ons vrijblijvend.