Waarom Security Analyse in de cloud?

In een tijdperk van intens en onbeveiligd netwerkverkeer hebben bijna alle bedrijven een firewall geïmplementeerd om deze toenemende bedreiging voor hun bedrijf te kunnen afwenden. De meeste bedrijven houden er een reactieve houding op na, na een calamiteit wordt er gekeken naar oplossingen. Wat ontbreekt is een duidelijk beeld van wat er gaande is, in real-time. Door middel van deze informatie kan er een proactieve houding worden aangenomen.

De Uitdaging

Security- en netwerkbeheerders raken in strijd om de gebruikerservaring en beschikbaarheid van de (cloud-)applicaties niet te laten onderdoen aan het beveiligingsbeleid.

De Oplossing

Wat er nodig is, is een real-time gegevensstroom. Aan de hand van deze informatie zullen er proactief aanbevelingen gedaan worden om potentiele risico’s te verminderen en tegelijkertijd de prestaties te verhogen.

 
Clavister+InCenterCloud.jpg
 

Clavister InCenter Cloud stelt IT-organisaties in staat tot inzichten die kunnen worden ingezet voor beveiligingsverbeteringen en bedrijfsefficiëntie.

HOLISTIC VIEW

HOLISTIC VIEW

IT-managers hebben een holistische kijk op bedreigingen en netwerkverkeer, door middel van dril-down mogelijkheden. Hierdoor zal de TCO zal lager uitkomen dan bij log systemen van derde partijen.

PROACTIEF

PROACTIEF

Organisaties kunnen eenvoudig zien op wel level het beveiligingsbeleid is. Middels proactieve adviezen kunnen er wijzigingen in de configuraties worden gemaakt.

SECURITY

SECURITY

INZICHTEN

INZICHTEN

Hiermee kunnen IT-managers de beveiliging verbeteren en organisaties efficiënter maken met behulp van geavanceerde aanbevelingen door het gebruik van machine learning

De eenvoudige implementatie en schaalbaarheid resulteren in een vlot inzicht van de netwerkbeveiliging


Hoe werkt Clavister InCenter Cloud?

Configureer eenvoudig de Clavister NetWall Firewall om gegevens, via een versleutelde VPN-tunnel, naar de Clavister InCenter Cloud omgeving te verzenden. Deze configuratie vereist geen extra hardware.

De Clavister InCenter Cloud omgeving is overal vandaan eenvoudig te benaderen, ongeacht het apparaat. Clavister host haar cloud services lokaal in Zweden, hiermee voldoet Clavister aan de huidige privacy-wetgeving. Bel of mail onze technische specialist, die kan je er alles over vertellen en in een demo laten zien.

Clavister-InCenter-Cloud-How-it-works1.jpg

Check deze 10 min video waar Stefan Brodin door de features en functionaliteiten gaat van de Clavister InCenter Cloud.

 
 

Meer weten over Incenter Cloud of hoe deze in te zetten? Laat je gegevens achter en onze engineer neemt contact met je op!