Clavister_ngfw-illustration.png

Firewall-As-A-Service met Clavister!

Middels de Clavister Firewall-As-A-Service bieden wij onze partners de mogelijkheid om deze als unieke dienst te bieden naar klanten die Veiligheid hoog op de agenda hebben staan. Het managen van de Firewalls kan vanuit het gratis InCenter zelf worden opgezet of worden uitbesteed aan ons. Daarmee kunnen partners een Top service bieden die een extra inkomens stroom garandeerd met continuiteit voor de toekomst. De service is eenvoudig op te zetten middels een 1-malige kostendekkende investering in een Firewall met vervolgens een maandelijkse afname van een volledige Security Subscriptie. Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact met ons op!  


Clavister Firewall-As-A-Service modellen

Alle clavister Firewalls kunnen worden ingezet in een FaaS opzet. De Firewall wordt tegen een gereduceerd tarief geleverd en de licentie, Product of Security, wordt maandelijks of per 3 maanden gefactureerd. Speciaal voor partners bieden wij implementatie en eventueel centraal beheer. Uiterst flexibel en betaalbaar met vele keuzes voor invulling van een Top Firewall Service.

  • Implementatie: Wij bieden volledige ondersteuning bij de opzet en implementatie indien gewenst.

  • Beheer: Beheer vele Firewall middels het gratis InCenter of laat ons het Firewall beheer doen als verlenging van de organisatie.

  • Support: Wij bieden volledig support op elke Firewall, ook uit naam van onze partners leveren wij support en services. 

 
Product_Family_transparent.jpg

Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op of stel je vraag per onderstaand formulier.