top of page

EMAIL SECURITY

Per maand, per user.

Email Security op maat ingericht.

BESCHERMING TEGEN GEAVANCEERDE E-MAIL AANVALLEN

Email Security Service

De e-mailbeveiliging identificeert e-mails van bekende spammers en bepaalt of domeinen die in e-mails ingebed zitten naar bekende spam- of malwaredomeinen leiden.

 

E-mail encryptie

E-mails kunnen tal van verschillende servers passeren voordat ze in het beoogde postvak bezorgd worden. Als je een gevoelig e-mailbericht verstuurt, kan je deze handmatig voor encryptie markeren.

Automatisch versleutelen

Uiteraard kan je ook beleidsregels opstellen voor het automatisch versleutelen van e-mails op basis van hun afzender, inhoud of andere criteria.

Voldoen aan Wet- en regelgeving

Encryptiebeleid waarborgt dat elke organisatie voldoet aan wet- en regelgeving met betrekking tot de bescherming van klantengegevens, zoals HIPAA.

Features

Email Security Service

  • Data Loss Prevention

  • Encryption

  • Link and Typosquatting Protection

  • Advanced Threat Protection

  • Cloud Archiving Service*

  • PST Management

  • Cloud-to-Cloud Backup*   

Email_Borne-Threats.png
kies een pakket naar keuze voor email security of ga voor meer met archiving en backup!  
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info.
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info(
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info(

Download de O365 Flyer

* Bij afname van onze Security Services hanteren wij een automatische incasso service. Hiermee is het facturatie deel geautomatiseerd en is er verder geen omkijken naar facturen en betalingen. Wel zo makkelijk en handig! Vraag naar de speciale partner staffel kortingen.

De pakketten office 365 Cloud-to-Cloud Backup en Cloud Archiving Service zijn ook los verkrijgbaar voor € 2,44 per user per maand per pakket. Deze laatste zit in het Pakket COMPLIANCE en het Pakket COMPLETE heeft daarnaast ook nog de Cloud-to-Cloud Backup.

bottom of page