top of page

CLAVISTER EASYACCESS

Clavister EasyAccess voor de veilige toegang tot de werkomgeving van vandaag!

Clavister biedt binnen het security portfolio Multi Factor Authentication aan middels Clavister EasyAccess. Een divisie binnen de Clavister-groep, waarmee je identiteiten op een eenvoudige en efficiënte manier kunt beheren en beveiligen.

Alle organisaties worden geconfronteerd met een toenemende complexiteit in het beheren van de identiteit van gebruikers en moeten er voor zorgen dat gebruikers ten allen tijde een veilige toegang wordt geboden tot de werkomgeving.

Met een toenemend aantal applicaties en systemen die onze dagelijkse activiteiten ondersteunen, is het van cruciaal belang om het proces te automatiseren en te consolideren. Voor het beveiligen van deze accounts en ervoor te zorgen dat cybercriminelen op afstand worden gehouden, is het gebruik van sterke authenticatie (Multi Factor Authentication) vereist, wat nu als een eerste prioriteit wordt beschouwd.

EA_SSO.png
Keep IT Simple!
Houd grip over toegang en identiteiten.
MFA INZETTEN ALS EEN MSSP DIENST

Voor partners die MFA als - een- service willen aanbieden aan klanten is er de mogelijkheid voor een opzet als MSP in te richten. In deze opzet kan de Clavister EasyAccess server centraal in een (eigen) datacenter worden neergezet. Bijgaand schema geeft deze opzet weer.

In dit schema heeft elke klant zijn eigen Active Directory welke gekoppeld is aan de MSP’s Clavister EasyAccess server.

De gebruikers van de verschillende klanten kunnen inloggen op het Clavister SSLVPN-portal binnen de werkomgeving van het eigen bedrijf. Zie ook Aurora MSSP voor prijzen per user per maand. 

Wij wisselen graag van gedachte met onze partners hoe we deze dienst vorm kunnen geven en zo te zorgen voor een extra laag security voor elke werkomgeving. Vraag ons naar de pricing, ook voor de MSP opzet!

MFA als dienst
Download hier het EASYACCESS Datasheet 
bottom of page