Bescherming van de cloud infrastructuur middels de Virtual NetWall

Sommige van de meest cruciale applicaties zijn verplaatst naar een virtuele infrastructuur, een private cloud of zelfs een public cloud.  

Met deze toepassingen zijn ook de gegevens verplaatst van lokale bestandsservers naar cloud oplossingen.

Net als in een fysieke infrastructuur moeten deze applicaties en gegevens worden beschermd tegen hackers, malware en andere cyber bedreigingen. Met behulp van de intelligente Next Generation Firewalls van Clavister zijn deze veilig.

Clav_VIRTUAL_BOXES.jpg

Clavister NetWall V-Series overzicht:

Clav_VIRTUAL.jpg

Wat mag je verwachten van Clavister Virtual Netwalls?

 
Shield_icon.png

Service en zichtbaarheid van bedreigingen

Met de geïntegreerde ondersteuning voor rapportages van services en dreigingen, compliance, versiebeheer en real-time monitoring, biedt Clavister InControl gecentraliseerde beheer mogelijkheden om te voldoen aan de rapportagebehoeften van alle individuele klanten.

vink.png

High Performance

Hoge prestaties

Bouw een toekomstbestendig Cloud-netwerk die klaar is om de uitdagingen aan te gaan van exponentiële groei van afnemers, bandbreedte en capaciteit.

noend.png

Gecentraliseerd beheer

Vermijd menselijke fouten, verlaag de operationele kosten door gebruik te maken van het uitgebreide centrale beheersysteem Clavister InCenter. Deze  komt inclusief met een geavanceerde API voor integratie met andere bedrijfs-en managementsystemen.

ok.png

Schaalbaar bedrijfsmodel

Clavister biedt op maat gemaakte bedrijfsmodellen voor service dienstverleners die aansluiten op individuele bedrijfs en klant behoeften.

Pijlsnel.png

Next Generation Firewall-beveiliging voor virtuele omgevingen

Door de geavanceerde beveiligingsset voor bedreigingspreventie van de volgende generatie in te zetten voor Oostwest-verkeer, wordt toegang en gegevensintegriteit gegarandeerd door het elimineren van de verplaatsing van bedreigingen tussen applicaties binnen de cloudinfrastructuur, ongeacht of het een on-premise netwerk, publieke, private of hybride cloud is

Cloud_C.png

Geautomatiseerde implementatie en provisioning

De uitdaging van het beheer van beveiliging in cloudomgevingen vereist een eenvoudige, gecentraliseerde en schaalbare oplossing voor beveiligingsbeheer. Beheer en implementeer duizenden Clavister Firewalls in grootschalige netwerken, allemaal met Clavister InControl.


Contact ons voor meer informatie of een gratis Demo!