top of page
clavister-mssp-wide-white-1024.png

SECURITY-AS-A-SERVICE

Voor MSSP's die de bedrijfscontinuïteit willen waarborgen

Clavister Aurora MSSP biedt de oplossing om een ​​Secure SD-WAN te bouwen en aan te vullen met een per user/per maand security aanbod vanuit de lokale MSSP private cloud. Het programma bestaat uit twee onderdelen.

sd-wan-logo.png

Waarborg de bedrijfscontinuïteit van klanten met Clavister NetWall oplossingen van hoge kwaliteit en maak gebruik van de uitgebreide beheer en analyse tools.

De Clavister NetWall als Virtuele, desktop- of rackmount hardware. Kies de subscriptie die je nodig hebt op basis van prijs per maand!

elastic-cloud-logo.png

Voeg Security oplossingen toe op basis van prijs per user per maand. Identity & Access Management, Advanced Threat Protection, Secure Remote-Connectivity en Endpoint security-clients alles vanuit de eigen private cloud.

All-inclusive, op basis van prijs per user per maand.

Alles op basis van maandelijks gebruik - betaal wat je gebruikt! 

Clavister_Aurora_MSSP_Program.png

Clavister Elastic Secure SD-WAN – als een MSSP partner.

De Secure SD-WAN-installatie samen met de Elastic Cloud oplossingen creëren de veilige Elastic Secure SD-WAN.

 

In deze setup kunnen klanten de MSSP Private Cloud inzetten om te voldoen aan de Security eisen. Maar ook om snel capaciteit toe te voegen voor bijvoorbeeld tijdelijke werknemers, of nieuwe locaties snel toe te voegen.

 

Voor plotselinge veranderingen in de manier van werken, zoals tijdens de COVID-19-crisis, zijn er snel oplossingen in te zetten om zaken door te laten draaien.

elastic-solution.png
clavister-aurora-MSSP-program-wide-logo-

De Elastic Cloud-technologie stelt de MSSP aanbieder in staat om altijd de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Met een overkoepelend beheer- en beveiligingsanalyse oplossing kan er snel geschakeld worden en zorgt het voor behoudt van de volledige controle.

ScoreCard.png
clavister-cybersecurity-scorecard-color-

Inbegrepen in de MSSP-licentie is Clavisters unieke CyberSecurity ScoreCard. Vanuit Clavister InCenter Cloud is deze beschikbaar en berekent de dagelijkse score over de beveiligingsopstelling bij alle klanten. Berekeningen op gebeurtenissen, configuratie, referentiegegevens en best practices. Hier kunnen rapportages gemaakt worden om te delen met de klant.

Maak de keuze voor de Clavister NetWall en voeg de additionele security oplossingen toe zoals bijvoorbeeld MFA en de NetEye ATP oplossing. Wij gaan graag het gesprek aan om te laten zien hoe deze MSSP service is in te richten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ga voor MSSP oplossingen van Clavister

bottom of page