top of page

E-MAIL ARCHIVERING

Per maand, per user.

Voeg eenvoudig Archivering toe bij

de e-mail security!

E-MAILS WORDEN BEWAARD EN GEARCHIVEERD

Cloudgebaseerde archivering voor Office 365 van alle e-mailcommunicatie.

 

Zo ben je er zeker van dat je aan de zakelijke en wettelijke eisen gaat voldoen. Hierbij wordt de geaccepteerde ‘best practice’-benadering voor compliance gevolgd. Van elke e-mail wordt een authentieke kopie in een aparte storage opgeslagen voor lange termijn retentie en -behoud.

Gebruiksvriendelijke zoekfuncties


Gebruiksvriendelijke zoekfuncties, uiteenlopend van eenvoudige zoekopdrachten naar foutief gearchiveerde e-mails tot geavanceerde zoekstrategieën voor een auditor in het kader van een e-discovery verzoek.

 

Percentage geslaagde zoekopdrachten groter
 

Door de indexering van alle e-mails verloopt het zoeken vaak veel sneller dan met geijkte native mobiele e-mailapplicaties. Bovendien is het percentage geslaagde zoekopdrachten groter. Gebruikers kunnen e-mails doorsturen, beantwoorden of naar zichzelf verzenden.

Features

Email Security Service

  • Data Loss Prevention

  • Encryption

  • Link and Typosquatting Protection

  • Advanced Threat Protection

  • Cloud Archiving Service*

  • PST Management

  • Cloud-to-Cloud Backup*   

retention-policy.png
kies een pakket naar keuze voor email security
en kies voor archiving en optioneel backup!  
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info.
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info(
Screenshot_2019-05-23 MSP Security Info(

Download de O365 Flyer

* Bij afname van onze Security Services hanteren wij een automatische incasso service. Hiermee is het facturatie deel geautomatiseerd en is er verder geen omkijken naar facturen en betalingen. Wel zo makkelijk en handig! Vraag naar de speciale partner staffel kortingen.

De pakketten office 365 Cloud-to-Cloud Backup en Cloud Archiving Service zijn ook los verkrijgbaar voor € 2,44 per user per maand per pakket. Deze laatste zit in het Pakket COMPLIANCE en het Pakket COMPLETE heeft daarnaast ook nog de Cloud-to-Cloud Backup.

bottom of page