Next Generation Endpoint Security Client

Meer dan 300.000 nieuwe malwares virussen worden elke dag ontworpen om uw Endpoints aan te vallen en uw gegevens te stelen. Nieuwe zero-day aanvallen en ontwijkende malware banen zich een weg door de traditionele antivirusproducten op basis van handtekeningen. Deze aanvallen maken de traditionele beveiligingshulpmiddelen zo goed als nutteloos.

Advanced Threat Protection (ATP) stopt alle malware en de Articial Intelligence stopt Zero-Day attacks gebaseerd op gedrags analyse. Alles is ook nog eens centraal te managen zonder dat het de endpoints op enige manier vertraagd in de werking.

 
picjumbo.com_IMG_4893.jpg

What’s in it for you?

ransomware.png

Zero Day defence

Signature based protection in combinatie met Artificial Intelligence beschermt uw Endpoints tegen bekende en onbekende malware

Cloud management

Middels Cloud Management zorg je er gemakkelijk en efficiënt voor dat alle Endpoint devices ingezet en beheert worden, ongeacht hoeveel of waar ter wereld deze zich bevinden

Data Protection

Ingebouwde data leakage prevention (DLP) zorgt ervoor dat het GDPR-beleid wordt nageleefd en dat gevoelige gegevens niet worden aangetast.


Features Endpoint Security:

feature overzicht Endpoint Security.jpg

ransomware_shutterstock_423850963.png

Stop Ransomware

De Clavister Endpoint Security-client voorkomt dat ransomware waardevolle bestanden versleutelt met behulp van de nieuwe en zeer geavanceerde technologieën, waaronder de 4th Generation Artificial Intelligence. Deze 4th Generation Artificial Intelligence blokkeert ransomware op basis van gedrag.

bd-award.png

Advanced Zero-Day Protection

Clavister Endpoint Security Client, Powered by Bitdefender, beschikt over proactieve detectietechnologie, waaronder het 4th Generation Artificial Intelligence die naast de klassieke AV-engine ook het gedrag van de malware controleert.

Tijdens de Wannacry-malware-uitbraak konden de meeste antivirussoftware op de markt het niet blokkeren op het moment van de uitbraak. Clavister blokkeerde wannacry onmiddellijk en zonder de noodzaak van specifieke handtekeningen, dankzij deze technologie.

cloud-based-management.png

Cloud Based Management

Beheer al uw endpoints vanaf een centrale Cloudconsole. Geen investeringen in hardware of besturingssystemen. De beheerinterface behoeft geen onderhoud en er behoeft niks verder te worden aangeschaft qua updates en dergelijke. Beheer de endpoints en clients, waar ter wereld ze ook zijn, en draai rapportages, voer de monitoring uit en behoud zicht op de naleving van regels. 

mssp.png

Toegevoegde waarde voor MSSP's

De Clavister Endpoint Security-oplossing is ontwikkeld om Managed Security Service Providers (MSSP) en partners te helpen bij het op een efficiënte manier beheren en aanbieden van de Endpoints Security services aan klanten. Ga voor centraal beleid, rapportages en waarschuwingen met de multi-tenant-console voor MSSP's. Maak verschillende beleidsregels en pas deze toe voor bedrijven of specifieke groepen gebruikers en klanten.

triangle.png

Controle over Data

De Clavister Endpoint Security Client helpt gegevens te beheren en het lekken of diefstal van informatie te voorkomen. Het helpt ook om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), die nu op verschillende manieren ingezet gaat worden. Keywords hier zijn Device Controle, Data Controle en Compliance.

Meer weten? Laat een bericht achter via onderstaand formulier.